1. Anasayfa
  2. İnternet

En iyi ücretsiz Blogger Magazin Temaları +10 Şablon 2021

Blogger Magazin Temaları


2

Blogspot Blogger olarak bilinen ve Google tarafından yönetilen bu site sayesinde birçok insan blog açarak kafasındakileri yazılara döküyor. Birçok insan blog açarken haliyle birbirinden güzel birçok seo uyumlu, ücretsiz blogger magazin temaları da bulunuyor. Bizde sizler için elliden fazla şablon derledik. Listemizde neredeyse her kategoriden şablon bulunmakla beraber birçoğu ücretsiz.

Biliyoruz ki birçoğumuz başlamadan önce ilk olarak kaliteli bir tema arayışına girer. Girilen bu arayışta en iyi blogger magazin temaları diye aratıp birçok tema arasından kafasında kurduğu o güzel temayı bulur. Umarım sizde bu şekilde gelip hayalinizdeki seo dostu, hızlı ve kaliteli şablonu bulursunuz. Bulacağınıza eminim çünkü hepsini birer birer özenle sizlere sunduk.

Bu yazımıza bakmalısın: Blog Açma – Blogger İle Ücretsiz Blogspot Açmak

Blogger Magazin Temaları

UltraMag Free Blogger Template

Ultramag blogger magazin teması

UltraMag teması, blogger ile kuracağınız bir magazin sitesi için birebir diyebiliriz. Esnek kodlama yapısı sayesinde birçok özelleştirmeyi yapabileceksiniz. Aynı zamanda bu tasarım, hız değerleri ve seo uyumu ile dikkate gelmekte. Temada bulunan WhatsApp paylaşım desteği sayesinde insanlar makalelerinizi paylaşabilirler. Olmazsa olmaz AMP özelliği ise temada yerini almış durumda.

Demo / İncele İndir

SORA24 Free Blogger Template

sora24 magazine blogger tema

Sora24 şablonu, muhteşem özellikleri ve öğeleri barındıran bir blogger teması. Bu tema mobil, masaüstü ve diğer cihazlarda tamamen uyumludur. Temanın kod yapısı özenle hazırlanmış ve inanılmaz bir hız optimizasyonu sağlanmış. Üstelik bununla kalmayıp, google için en önemli unsur seo da kusursuz denilecek kadar optimize edilmiş. Bu blogger teması sayesinde yazdığınız yazılar arama motorlarında üst sırlarda bulunabilecek.

Demo / İncele İndir

Cyber Free Blogger Template

cyber blogger teması

Cyber teması, blogger altyapılı özellikle haber, teknoloji ve inceleme siteleri için oldukça kullanışlı duruyor. Şablon, blogger için en iyi kodlama yapısıyla kodlanmış olup, zarif bir görünüme sahiptir. Ayrıca bu zarifliğin yanı sıra gayet işlevsel bir düzenleme yapısı bulunmaktadır. Cyber şablonu da listedeki diğer tasarımlar gibi hızlı yükleme özelliğine sahip ve aynı zamanda seo hazır bir şekilde bulunuyor. Gelişmiş renk ve özelleştirme seçenekleri ile tasarımı baştan aşağı düzenleyebilirsiniz.

Demo / İncele İndir

Need Mag Free Blogger Template

needmag blogger şablonu

NeedMag ücretsiz blogspot teması, kullanıcı dostu olarak bilinen bir şablondur. Bu görünüm, içinde barındırdığı zengin renk kombinasyonu sayesinde de ön plana geliyor. Aynı zamanda profesyonelce hazırlanmış kodlama yeteneği ile hiç bir şekilde açık asla bulunmuyor. Bu tema magazin, haber sitelerinin yanı sıra makyaj ve güzellik için de tercih ediliyor. Bu arada seo ve hız optimizasyonuna deyinmek artık gereksiz olur bence.

Demo / İncele İndir

Top Magazine Free Blogger Template

top magazine en iyi ücretsiz blogger temaları

Top Magazine tasarımı, yine söz konusu kategori siteleri için tasarlanmıştır. Temayı yapanlar, duyarlılık için özenle ve titizlikle çalışmış. Bu da demek oluyor ki masaüstü ve mobil cihaz ve hatta çözünürlük farketmeksizin site olduğu gibi görünecektir. Aynı zamanda güzel kod yapısı ile bütün tarayıcılarda sorunsuz bir şekilde yüklenmekte. Seo ve hız uyumu da gayet yeterli.

Demo / İncele İndir

Modern Mag Free Blogger Template

modern mag responsive blogger template

Modern Mag blogspot temasını bu listede yine sağlam kod yapısı ve seo, hız optimizasyonu sayesinde listeledik. Özelleştirilebilir birçok widget sayesinde hayalinizdeki görünümü eliniz ile sağlayabilirsiniz. Sizde yükselişe geçirmek istediğiniz siteniz için bu temayı ücret ödemeden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Demo / İncele İndir

Tech News Free Blogger Template

tech news ücretsiz blogger temaları

Tech News teması, isminden de anlaşılacağı üzere teknoloji haber siteleri için birebirdir. Tertemiz hazırlanmış bu temayı yine bedava olarak indirmeniz ve kullanmanız mümkün. Rastgele butonu sayesinde rastgele yazıları okuyabilmenize olanak sağlayan bir widgeti bünyesinde barındırıyor. Açılır menü, alt bilgi menüsü ve birçok menü ve alan özenle hazırlanmış. Hatta Adsense reklam gelirlerinizi bu tema sayesinde ikiye katlayabilirsiniz.

Demo / İncele İndir

GNews Free Blogger Template

gnews blogger teması 2021

GNews şablonu da modern bir havaya sahip. Blogspot adresinize bu temayı yüklememeniz için hiç bir sebep bulunmuyor. Ayrıca tamamen ücretsiz.

Demo / İncele İndir

NewSpeed Free Blogger Template

newspeed blogger theme

Newspeed, finans, spor haberleri, magazin ve yemek blogları için ideal durumdadır. Bu kategorilere özgü siteler için birçok özelleştirme imkanı ile resmen beni kullanın diyor. Ayrıca bu tasarım inanılmaz hızlı yükleme değerlerine sahiptir. Bu sayede Bing, Google, Yandex ve diğer arama motorlarında siteleriniz en üst sıralarda çıkacaktır. Hızla yetinmeyip işin uzmanları seo ayalarını yapmış ve seo skorlarını olabildiğince yükseltmişlerdir.

Demo / İncele İndir

MaxaZine Free Blogger Template

maxazine blogger template free

Son olarak MaxaZine görünümü, listedeki bütün temalardan genel olarak hiçbir farkı bulunmamakta. Yine hız, seo çalışmaları özenle yapılıp sunulmuştur. Ayrıca bu şablonu da özenle özelleştirebilirsiniz. Hemen ücretsiz yükleyin ve heyecanlı bir şekilde sitenize oturtun.

Demo / İncele İndir

Listedeki bütün blogger temalarını ücretsiz bir şekilde kullanabileceksiniz. Sitenizde görmek istediğiniz magazin & haber şablonunu listeden seçip ömür boyu kullanın. Özenle seçtiğimiz bu tasarımların hepsinin seo optimizasyonu yapılmış durumda. Aynı zamanda yüksek hıza sahip olmaları ile birlikte arama motorlarında üst sıralarda çıkacaksınız. Bunların yanı sıra gelişmiş özelleştirme seçenekleriyle temanızı elinizle istediğiniz değişimi yapmanız mümkün oluyor.

Makale yazarı ve öğrenci, aynı zamanda internet dünyasın da yer kazanmaya çalışan biri.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. 18 Temmuz 2021

    çok güzel temalar var teşklr
    http://www.fotografcim.net

  2. 22 Ekim 2021

    Teşekkürler güzel liste benim bloğumada bakmanızı tavsiye ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir