1. Anasayfa
  2. Mobil

Huawei P50 Kamerası Özellikleriyle Çok Sevilecek


0

ABD, Huawei’nin piyasadaki bütün modellerine uyguladığı yaptırımlar nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Her ne olursa olsun dev teknoloji şirketi, yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Sosyal medyada ki bir şahıs yeni çıkacak olan P50 modelinin kamera lenslerinin büyüklüğü ile dikkat çektiğini açıkladı. Huawei P50 Kamerası özellikleri ile çok sevilecek gibi duruyor.

Huawei P50 Kamerası özellikleri ile dikkat çekecek

huawei p50 kamera performansı

ABD’nin yaptırımları ile karşı karşıya kalan Huawei, %100 kendi donanımları ile model çıkarmaya devam ediyor. Söz konusu markanın geliştirmiş olduğu HarmonyOS işletim sisteminden sonra şimdide Petal ile karşımızda. Google Docs, Google Maps, Google Translate, Google Search ve Gmail platformlarına kafa tutan Petal, ana donanım haline geldi.

Twitter kullanıcısı Steve Hemmerstoffer, yeni çıkacak modelin fotoğrafını sızdı. Aynı zamanda, P50 modelinin sıvı lens teknolojisi ile çıkacağı iddia ediliyor. Yaptırımlara rağmen tam gaz devam eden Çin merkezli teknoloji şirketi, benden büyük bir taktir aldı.

Metal çerçeveli ekran ile piyasaya sürülecek model, 6.6″ kavisli ekran özelliğinde olacak. Bu arada P50’de ekran altı parmak izi okuyucu ve yanında çift hoparlör bulunmakta. Modelin HarmonyOS 2.0 ile çıkacağı da gündemde yerini koruyor.

Son olarak f/1.1 lens açıklığına sahip 2 tane arka kamera ile geleceği iddia ediliyor. Cihazın ön kamera bilgileri şuanlık olmasa da, arka kamera performansı rakiplerini korkutacak seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

Evet haberimiz bu kadardı. Sizler yeni çıkacak bu cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıdaki yorumlar kısmından düşüncelerinizi bekliyoruz.

 

Makale yazarı ve öğrenci, aynı zamanda internet dünyasın da yer kazanmaya çalışan biri.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir