1. Anasayfa
  2. Sosyal Medya

Instagram Gizli Hesap Görme – Gizlilik Hesaplara Bakma 2021

İnstagram Gizli Hesap Görme 2021


0

Dev sosyal medya platformu Instagram, her geçen gün kitlesini artırmaya devam ederek ilerliyor. Platformda reels videolar, hikayeler gibi birçok sistem mevcut. Bunun dışında profillerimizi gizleme imkanına sahibiz. Bu sayede bizi tanımayanlar gönderilerimizi, hikayelerimizi, kimi takip ettiklerimizi, takipçilerimizi ve öne çıkanlarımızı göremiyor. Lakin bazı insanlar instagram gizli hesap görme, instagram gizli hikaye bakma gibi özellikleri istiyor. Hatta bunla yetinmeyip gizli profil görme de istiyor.

Instagram Gizli Profil Nedir?

Instagram’ın gizlilik politikaları içerisinde hesaplarını korumak için bu sistem şarttır. Bu da demek oluyor ki henüz sizleri takip etmeyen kullanıcılar hikayelerinizi, paylaşımlarınızı, öne çıkarılanlarınızı ve hatta takipçi ve takip ettiklerinizi göremeyecektir. Bu aslında her kişisel hesap için önemlidir. Nedeni ise internet ortamında birçok bot takipçi ve beğeni satan siteler mevcut. Bu siteler sayesinde de hesabı açık olan herhangi bir instagram hesabına beğeni ve takipçi gönderilebiliyor. Bu gönderilenler yüzünden de hesabınız kapanabiliyor. Bundan dolayı kişisel hesabınızı kapalı yapmanızı tavsiye ederiz.

Hesabımı Nasıl Gizleyebilirim?

Herkese açık profilinizden rahatsız olursanız gizlemeniz tabi ki de mümkün. Hemen aşağıdaki maddeleri adım adım uygulayarak işlemi yapın.

  • Instagram uygulamasına giriş yaptıktan sonra aşağıda bulunan profil fotoğrafınıza tıklayın
  • Ardından üstte bulunan üç bölmeye tıklayın ve Ayarlar sekmesine gelin
  • Ayarlarda bulunan Gizlilik seçeneğine tıklayın ve içerisinde bulunan gizli hesap seçeneğini tikleyin.

Instagram Takip Etmeden Profili Görme Mümkün mü?

Defalarca dediğimiz gibi bir instagram kullanıcısı, ayarlar bölümünden gizli hesab seçeneğini seçebilir. Hal böyle olunca da şahsı takip etmeyen her kimse onun reels videolarını, fotoğraflarını ve hikaye gibi diğer paylaşımlarını göremiyor. Durum böyle olunca birçok insan şahsı takip etmeden kapanan hesaba bakmak isteyebiliyor. Bunu yapmak aslında mümkün. Cep telefonunuzda kullanabileceğiniz çeşitli uygulamalar sayesinde şahsın profilini görüntüleyebilirsiniz. Bizde bu yazımızda o uygulamalardan bir tanesini ele aldık ve sizlere sunduk.

Instagram Gizli Hesaplara Bakma

instagram gizli profile bakma

Instagram gizli hesap görme, arama motorlarında çokça aranan bir cümle olduğundan dolayı yöntemlerini sizler için derledik. Günümüz itibari ile başyapıt sosyal medya platformu haline gelmiş bu uygulamada instagram gizlilik hesap görme tekniğine sahip olacaksınız. Anlatacağımız bu taktiklerin hepsi güvenilir olacak bu yüzden asla bir şüpheniz olmasın. Bu işlem için kilit nokta instagram gizli hesap görme uygulaması olacak.

Anlatacağımız bu yöntemle kapalı profili görme işlemini gerçekleştirin. Kullanımı çok basit olduğundan dolayı hiç zorluk çekmeden hedeflediğiniz kullanıcının kilitli hesabını görebileceksiniz. Bunun ile yetinmeyip hikayeleri ve öne çıkanlara da göz atabileceksiniz.

İnstagram kapalı profili görmek için ilk önce Postegro APK İndir linkinden uygulamayı indiriyoruz

  • İndirdiğimiz ve kurduğumuz uygulamaya fake bir hesap ile giriş yapıyoruz
  • Giriş yaptıktan sonra hedef kullanıcıyı arayın ve ardından gizli profile bakın

Önemli Uyarı: İkinci adımda belirttiğimiz gibi mutlaka fake bir hesap ile uygulamaya giriş sağlayın. Aksi taktirde ana hesabınız patlayabilir.

Makale yazarı ve öğrenci, aynı zamanda internet dünyasın da yer kazanmaya çalışan biri.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir