1. Anasayfa
  2. Teknoloji
Trendlerdeki Yazı

En İyi Fare İmleçleri 2021 – 10 Adet Setli ve Ücretsiz

Fare İmleci İndir


2

En iyi fare imleçleri

Hep aynı imleçle windows kullanmaktan sıkılmadınız mı? Windows işletim sistemi kullanıcıları için hazırladığımız en iyi fare imleçleri listemizi sizlere sunduk.

Fare imleçleri, elimizi sistemde hissetmemizi sağlayan en önemli parçadır. Özellikle bilgisayar başında fazla vakit geçiriyorsanız, sürekli aynı fare imlecine bakmak canımızı oldukça sıkabilir. İmleç değişikliğini hızlı ve kolaylıkla yapabileceğiniz gibi aynı zamanda web de gezinirken daha da iştahlı olacaksınız. Bu arada arama motorlarında fare imleci indir sorgusunun az olmadığından yola çıkarak sizlere bu yazıyı hazırladık. Sizlere sadece indirip kullanmak düşer. Keyifli günler.

Sizler için günümüz 2021 yılında güncelliğini koruyan en iyi fare imleçleri listesini oluşturduk. Ayrıca bu imleçleri kullanmanız için orijinal indirme linklerini de ekledik.

Bu yazımıza bakmalısın: Video Birleştirme ve Montaj Programı
Bu yazımıza bakmalısın: Windows 10’da Fare İmleci Nasıl Değiştirilir?

en iyi fare imleçleri

Orijinal windows aero imlecine benzetebileceğimiz Breeze, gözümüzü kamaştırıyor. Siyah ve beyaz olarak kullanabileceğiniz bu imleci sıkılmadan kullanacağınıza eminim. Oldukça şık duran imlecin boyutu da gayet yerinde olmasıyla web de kolaylıkla gezinebilirsiniz. 


İmleci İndir

Android Material Cursors

en iyi fare imleçleri 2021

İlk bakışta sanki bir gözyaşı dökülecek gibi duran bu imleç, rengi ve üstelik şekliyle oldukça harika görünüyor. Aynı zamanda Rengiyle ve isminden de anlayabileceğiniz gibi Android’e de benzediğini söyleyebiliriz.


İmleci İndir

Breeze-Hacked

breeze hacked

Teknoloji ve hacker ilgi manyaklarının sevebileceği şık ve hatta güzel imleç. Beğendiyseniz indirip kullanmak çok kolay.


İmleci İndir

DIM v3.2

dim v3.2 indir

İmleç piyasasında belki de en popülerlerinden biri olan Dim v3.2, üçgen olan muazzam şekliyle iştah açıyor. Çoğu kişi bu imleci biliyor, bilmeyenler için bu imleç gerçekten harika kullanmanızı öneririm. Sende hemen ücretsiz Dim indir


İmleci İndir

VS Cursors versiyon 3

vs cursors version 3

Mac işletim sistemi imlecine benzeyen bu mouse imleci gerçekten kibar ve naif duruyor. Sizde kibar ve sade imleç kullanmayı seviyorsanız kullanın derim.


İmleci İndir

Flame

flame

Bir önceki imlecimize nazaran bu imleç biraz daha büyük ve kaba diyebiliriz. Özellikle mavi – lacivert renklerini sevenler için gayet kullanışlı diyebilirim.


İmleci İndir

The Alien

the alien

Belki de uzay mekiğini andıran bu fare imleci kalınlığıyla işimize çok yarıyor. Bu imleci kullanırken kendinizi uzayda hissedebilirsiniz. The alien gerçekten çok güzel duruyor.


İmleci İndir

Night Diamond v3.0

night diamond indir

Bu da tıpkı dim gibi başyapıt imleçlerden bir tanesi. Roketi anımsatan bu imlecin yanı sıra birçok renk avantajı var. İstediğiniz rengi kolaylıkla indirip kullanabilirsiniz. Sizler için önerdiğim en iyi imleç te Night Diamond olduğunu hatırlatayım.


İmleci İndir

Tehlise

tehlise

Kıvrak şekliyle dikkat çeken Tehlise, çok şekil durmuyor mu? Seveceğinize inandığım imleçlerden biri olan bu imleç, beyaz ve siyah olarak kullanılabiliyor.


İmleci İndir

Shvag

shvag

Son olarak Shvag imleci, ok ibaresine benzer tasarımıyla oldukça göz kamaştırıyor. Sizde tasarımını beğendiyseniz kolaylıkla kullanabilirsiniz.


İmleci İndir

thumbnail
Önerilen Yazı
Sıkılmadan İzleyebileceğiniz En İyi Film Önerileri

Artık listemizin sonuna gelmiş olduk. Ayrıca önerilerin altına indirme linklerini koyarak fare imleci indir sorgusuna yanıt bulduk. Peki ya sizin en beğendiğiniz fare imleci hangisiydi? veya hangisini kullanıyorsunuz? Yorumlarda belirtirseniz seviniriz.

Makale yazarı ve öğrenci, aynı zamanda internet dünyasın da yer kazanmaya çalışan biri.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. 18 Mayıs 2021

    gerçekten efsane fare imleçleri bulmuşsunuz bizimlede paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir