1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Huawei Mate X2 Tasarımı Ortaya Çıktı


0

Kısa sürede patlayan ve yılların markalarına kafa tutan Huawei, yeni çıkacak katlanabilir telefonunun tasarımını ortaya çıkardı. İşte Huawei Mate X2 Tasarımı…

Dünya çapında popüler teknoloji markası olmayı başaran Huawei, yeni çıkaracağı katlanabilir telefonunun tasarımı apaçık netleşirken tanıtılacağı tarih de kesinleşti. Yazının sonunda istediğiniz bilgileri almış olacaksınız.

Huawei Mate X2 Tasarımı

Çin merkezli olan teknoloji dünyasına ses getiren büyük firma Huawei, yeni çıkacak katlanabilir telefonu 22 Şubat tarihinde duyuracak. Telefonun çıkış tarihi resmi hesaptan tamamen açıklanırken, tasarımı da büyük bir derecede ortaya çıktı. İşte kendimce şık ve göz alıcı tasarımıyla Huawei Mate X2…

huawei x2 mate tasarımı

Söz konusu cihazın tasarımını ve duyuru tarihini geçtiğimizde, donanımsal olarak birkaç bazı bilgilerinde sızdığını görüyoruz. Android 10 işletim sistemiyle gelecek olan cihazın işlemcisi Kirin 9000 olması bekleniyor. Bu bilgiler bir yana telefonun olmazsa olmazlarından olan pil kapasitesinin de 4400 mAh olacağına dair konuşumalar dönüyor.

mate x2

Fotoğraf çekinmeyi sevdiğimizi biliyoruz değil mi?. Hal böyle olunca size birkaç kamera tüyosu da verelim. Dörtlü arka kamera dizini olacak cihazın; 50 Megapiksel çözünürlülüğe sahip ana kamera, 16 Megapiksel ultra geniş açı, 12 Megapiksel telefoto lens ve son olarak 8 Megapiksel derinlik algılayıcısı yer almış olacak.

Şunuda belirtmeden geçmeyelim ki cihaz ilk olarak Çin’de tanıtılacak diğer ülkelerde ne zaman tanıtılacağı, çıkacağı henüz bilinmiyor. Peki ya siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? alt kısımdan düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Makale yazarı ve öğrenci, aynı zamanda internet dünyasın da yer kazanmaya çalışan biri.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir